Forside

Firmaprofil

Priser

Tilbud

Partnere

Referencer

Gør det selv el

Kontakt
 
Firmaprofil

BT Installation er et mindre installatørfirma etableret i 1986. Med base i Allerød løser vi opgave primært i det nordsjællandske og storkøbenhavnske område. Dog er geografien ingen hindring, hvirs opgaven er den rette.

BT installation har 2 - 5 ansatte, afhængigt af ordretilgang og da vi har et godt netværk i branchen, kan vi i forbindelse med større hasteopgaver hurtigt mande op.

BT Installation udfører al installation inden for el, tele og data.

Vi påtager os gerne udvikling og totalinstallationer med eller for vores kunder.
Udviklingsopgaver løses gennem et effektivt partnerskab med vores kunder, og ud fra et ønske om at sikre optimal håndtering af forløbet fra idé til færdig installation. Dette skal være med til at sikre korrekt valgt af materialer, dimensionering samt et tilfredsstillende resultat for kunden.

Vi lægger stor vægt på service og fleksibilitet, og vi garanterer et fagligt godt stykke arbejde til en fornuftig og konkurrencedygtig pris.

Vores målsætning
Det er BT Installations målsætning, at sikre vore kunder optimale betingelser, for i samarbejde at lave sikre virksomme løsninger, der opfylder kundens behov og ønsker.
Det har aldrig været en målsætning at være "store", men i stedet at være ajour med udviklingen,  faglige kompetente, kreative og fleksible.

 
 


BT Installation
- din elektriker

   
 
fax nr.: 48189081

mobil nr.: 40606864 / 40606804

e-mail: bt@btinstallation.dk